Blackjack fruktsalat tygger

Doner med Paypal eller Bitcoin (18eAGr1Rp35BJ8YpBvYZjqQoVMrcLDgxv1)

DIY E-Liquid Oppskrift.

Fruktsalats chews var alltid noe jeg tok fra den lokale sote butikken som barn, de har v rt rundt ar na og viser min alder haha. Jeg husker at disse koster en krone vei tilbake, og de kan fortsatt v re det som til og med tildeles de i dag, er nok mindre, men jeg kommer frem til dem hvis jeg ser dem.

Du mye pa den andre siden av dammen kan tenke pa hva i helvete han snakker om, men stol pa meg, disse sma sotsaker er kong i Storbritannia, definitivt et barns stift. Tenk pa at det er de som beskrives best og smaker godt de er ananas og bringeb r som er det.

Jeg ble hyggelig overrasket da jeg onsket a lage disse i vape form hvor godt de viste seg at de var bang pa profilen. Veldig sott og tangy med den tunge tykke munnfolelsen du far med tygge eller godteri.

Noen raske notater.

Jeg vant a ga i detalj, dette er en rask enkel oppskrift, men samtidig oppfyller profilen sin. Jeg valgte FW saltvann Taffy som det passer perfekt, det er en god smak slags en nougat uten smak, men med litt sothet. CAP Marshmallow tykker det hele opp og gir det det tykke, klissete munnfolelsen du forventer med tygge. For frukten syntes TFA sote bringeb r perfekt for a legge til litt kandisert bringeb r som er tart og sot. CAP Golden ananas er definitivt en av de beste ananasene og det virker underverk i alle aspekter du gjennom pa det. Det er ikke for kraftig og virker ikke pa andre smaker. CAP Den sote mango var en heldig ulykke Jeg trodde ikke at dette ville fungere, men en liten mengde soter oppskriften, legger til tartness og oker ananas og bringeb r og bruter gapet og holder ananasen fuktig.

Jeg nyter virkelig dette, det er definitivt en morsom vape, spesielt med sin tartness, det sparker virkelig tungen din inn i livet.

Doner med Paypal eller Bitcoin (18eAGr1Rp35BJ8YpBvYZjqQoVMrcLDgxv1)

Om alle smaker.

Alle smaker er en premium app for android og nettet som lar deg blande din egen e-v ske billig og noyaktig.