Dc7900 sff-minnespor

Hei, denne uken hjalp teamet meg med a oppgradere BIOS i HP Compaq DC 7900 SFF. Jeg har fire minneslotter tilgjengelig, og datamaskinens spesifikasjoner sier at dette kan ha totalt 16 GB minne. Jeg har ikke kunnet finne spesifikasjoner av typen minne jeg skal bruke.

Kan noen her peke meg i riktig retning for en minneoppgradering?

Takk pa forhand,

PCen bruker PC2-6400 (DDR2) -minne.

Det ville ikke v re okonomisk klokt a prove a oppgradere denne PCen til 16 GB, da en 4 GB PC2-6400 minnebrikke er over $ 160 hver.

$ 600, kan du kjope en ny lease nyere 8200 Elite SFF pa eBay og oppgradere minnet til 32 GB, siden det bruker det nye DDR 3-minnet.

Dette ville v re minnet ditt dc7900 trenger.

2 x 2 GB moduler (dette er det jeg bruker i min dc7800 CMT).

Takk, dette ser ut som veien a ga med en oppgradering,

Du er veldig velkommen.

Takk Paul, du er kunnskapsrik. Jeg merker forskjellen pa de to datamaskinene, DDR3-minnet som er dobbelt sa fort som min DDR2, og CPUen er quad core i stedet for min dual core. USB er fortsatt 2,0, men det er heller ikke en faktor.

Jeg tenkte pa a oppgradere minnet til 8Gig, og prosessoren til 3 Gig quad core, som ville koste omtrent det samme som a fa en nyere versjon av 7900. Det er bare fornuftig a holde denne datamaskinen som den, og fa en 2dre datamaskin med DDR3, og en quad core prosessor.

Sa langt du vet, er quad-kjerneprosessoren virkelig dobbelt sa rask som min dual core, og er DDR3 virkelig dobbelt sa rask som DDR2 som jeg for oyeblikket har.

Jeg lurte ogsa pa om dc 7900 ville akseptere quad core prosessoren, jeg har E8400 3 Ghz dual core, og lurte pa om Q9650 er en direkte byttebytter, siden det er nevnt pa spesifikasjonsarket. Jeg har allerede oppgradert BIOS til den nyeste revisio?

Jeg har hatt enorm suksess med HP / Compaq, min DV4000 b rbare varet 8 ar og kjorte feil og til slutt slitt ut, selv om den fortsatt fungerer. HP / Compaq gjor et godt produkt og har aldri hatt problemer med noen av dem. sa det er mitt valg for merkenavn av datamaskiner.

Enten datamaskinen, 7900 eller 8200, tror jeg at jeg kan fa et 3.0 USB PCI-kort.

Takk for tiden din!

Ja, det ville v re fornuftig a bare oppgradere minnet i dc7900 til 8 GB pa grunn av kostnaden.

Teknisk sett er DDR 2-minnet ikke halvt sa fort som DDR3. Den gar i 800 MHz der DDR3-minnet i 8200 Elite kjorer pa 1333 MHz (en forskjell pa 53 MHz).

Ja det er viktig da minnet fsb gar sa fort som prosessoren fsb som fjerner «flaskehalsen» som eksisterer i dc7800- og dc7900-PC-ene med 800 MHz DDR2-minnet.

Prosessoren bor v re en direkte bytte. Det vil ikke v re dobbelt sa fort som dual core, men det vil ha dobbelt sa mange kjerner til a behandle data om nodvendig, noe som gjor for en veldig jevn kjorende PC.

Jeg har en HP Elite 8200 CMT og den har i7-2600 quad-kjernen, og jeg oppgraderte minnet til 32 GB.

Jeg har ogsa en dc7800 CMT med E8300 prosessor og 8 GB PC2-6400 minne.

Selv om jeg kan se forskjellen i ytelse mellom de to maskinene, ville jeg ikke si at min 8200 Elite er dobbelt sa fort som dc7800, men subjektivt utforer den definitivt bedre (som det burde!).

Jeg satte Radeon HD 6570-skjermkort i begge dem for bedre grafikk og for a frigjore systemminne som ble tildelt innbyggingsvideoen.

Q9650 bor v re en byttebytter, siden du har den nyeste BIOS. Jeg tror vi diskuterte i en annen trad at det vil v re en wattforesporsel okning pa P / S. og det er ikke nodvendig med en annen kjoleribbe (sa vidt jeg vet).

Bare v r sikker pa at du gjor en flott jobb med a bruke den termiske limen og kinke kjolebrettet ned. Jeg har ikke v rt veldig vellykket oppgradere LGA-typen Pentium D-prosessorer. Pa to av to oppgraderinger spunnet kjoleviften fans mye raskere enn for oppgraderingen. Veldig irriterende, og jeg trodde jeg gjorde en god jobb med applikasjonen av lim og rengjoring av de gamle greiene av heatsinks.

Dc7900 er en utmerket PC, og sa lenge du ikke gar overbord penger, kan du investere den $ $ pa en bedre PC, og deretter ga til oppgraderingene.

Takk som alltid betalte jeg $ 90 dollar for DC 7900 med 4 GB ram, light scribe brenner, to kjerne 8400 prosessor. 250 GB harddisk, bare ting som er feil er at hver av de 4 minnemodulene har en annen hastighet, og en kommer opp som ukjent. Jeg tror at denne datamaskinen kun vil fungere sa fort som slowese-minnemodulen. Jeg vil sannsynligvis fa 4GB matchet minne og beholde dette for na, det fungerer fint og jeg liker det bedre enn min Gateway 560GR. Jeg kjorer Windows 7 ultra 64 bit. og er glad. Jeg tror at hvis jeg endrer minnet, vil det bli bedre, og neste ar oppgraderer til hp 8200. De gar for rundt $ 300 brukt pa e-bay, og hp / compaq har alltid v rt mitt merke.

Du er hjertelig velkommen.

Ja, a kjope det raskeste matchende minnet du kan, er veien a. PC2-6400 i tilfelle av dc7900.