Ingen spor i veksler for a skanne

04-19-2012 10:06.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Vi har en Linux Master Server og en Linux Media Server.

Serverdetaljer (Media): –

Linux & lt; Servernavn & gt; 2.6.32.12-0.7-standard # 1 SMP 2010-05-20 11:14:20 +0200 x86_64 x86_64 x86_64 GNU / Linux.

Folgende kommando viser ikke roboten.

Men alle bandene er synlige.

Sikkerhetskopier og gjenoppretting gar imidlertid bra.

Hei Tulika, jeg tror jeg har det.

04-23-2012 11:58.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Jeg tror jeg har besvart alle disse sporsmalene nar vi tok en n rmere titt pa systemet.

Vi fant problemet var intermitterende – derfor, da roboten ble tilgjengelig, kunne NBU laste / tappe band osv.

«Nar SCSI-kommandoen er vellykket, registrerer serveren robotten i SCAN-kommandoen, ellers mislykkes det.»

Dette er enkelt – kommandoene:

skanning / tpautoconf -r / scsi_command etc. er alle veldig veldig like. Visst, utdataene er forskjellige, men de jobber alle ved a sende SCSI-kommandoer til enhetene. Sa nar en bryter bryter de alle sammen, nar man arbeider, jobber de alle. Vi fant den scsi_copmmand -d & lt; enhetsfilen til roboten & gt; mislyktes periodisk. For en gitt tidsperiode, si en time, fant vi at det jobbet i 50 + minutter, men ville fungere i bare noen fa minutter.

Du fortsetter a se pa NetBackup, glem det – til scsi_commnd -d (+ de andre kommandoene) jobber 100% av tiden du ikke kan vurdere NetBackup vil fungere.

Vi fant at selv nar scsi_command ikke fungerte for roboten, fungerte det alltid for en bandstasjon (scsi_command -d & lt; tape drive device file & gt;) – dette viser at problemet er relatert til noe mellom OS og roboten.

Jeg fant at meningen med dette:

scsi foresporsel kommando mislyktes.

Kan du scsi sporre det.

04-19-2012 01:18.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Kan du scsi sporre den enheten?

# sginfo -a / dev / sg2.

Og har du mistet roboten fra NetBackup-konfigurasjonen, eller er dette forste gang installasjonsproblemet?

Andre nyttige opplysninger.

Hvilken tilkoblingstype er denne robotlagringen? Fiber Channel? Lokal SCSI vedlagt? VTL?

NBU versjon og din Linux smak / versjon.

SCSI-kommandoen sender en.

04-19-2012 02:05.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

SCSI-kommandoen sender en industristandard SCSI-kommando til roboten. Roboten skal svare med detaljene som viser hvilken type bibliotek det er.

Men av en eller annen grunn har biblioteket problemer og sender ut en slags eller feilmelding:

@Stuart: – Stuart selv det.

04-20-2012 01:13.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Stuart selv den kommandoen svikter.

@Mark Denne feilen er faktisk.

04-20-2012 01:16.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Denne feilen er faktisk sendt fra biblioteket / roboten – sa selv om det er kommunikasjon, virker det ikke riktig.

Ans: – Har det v rt et problem med kommunikasjon eller intermittent kommunikasjon.

Hvorfor er sikkerhetskopiene og gjenoppretter alt som fungerer bra. Ogsa hvorfor skal det bare pavirke rengjoring.

2) Vi har allerede logget en sak med selgeren angaende dette.

1 / Hvis det allerede er band.

04-20-2012 03:42.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Hvis det allerede er band i stasjonen, vil NBU fortsatt kunne kjore arbeidsplasser, det vil bare ikke kunne laste / bytte band.

Uansett hva problemet er med biblioteket, kan det bare pavirke visse spor – for eksempel de som inneholder rengjoringsbandene.

Er det noen «dedikerte» rengjoringsspor definert i biblioteket config, for NBU a gjore rengjoring, bor disse fjernes.

Det er ganske irrelevant hvorfor arbeidstakere i arbeidslivet kanskje / kanskje ikke kjorer.

Dette er reglene:

For reliabale drift av NBU.

skanning skal vise veksleren.

roffeste skal fungere.

tpautoconf -r skal fungere.

scsi_command -d / dev / sg2 skal fungere.

Ved feilsoking kommer disse forst – eventuelle problemer med disse ma loses for du gar videre og ser pa andre omrader.

1 / Hvis det allerede er.

04-23-2012 02:08.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Hvis det allerede er band i stasjonen, vil NBU fortsatt kunne kjore arbeidsplasser, det vil bare ikke kunne laste / bytte band.

– & gt; Nei det er ingen band i DRIVER.

Uansett hva problemet er med biblioteket, kan det bare pavirke visse spor – for eksempel de som inneholder rengjoringsbandene.

– & gt; Vi har nylig funnet at det er et intermittent problem.

Er det noen «dedikerte» rengjoringsspor definert i biblioteket config, for NBU a gjore rengjoring, bor disse fjernes.

Ingen dedikerte spor, igjen jobber rengjoringen ogsa intermitterende.

Her la jeg merke til at dette er.

04-23-2012 02:11.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Her la jeg merke til at dette er et intermittent problem: –

Kan noen foresla hvorfor er dette slik.

Hva alt jeg trenger a sjekke.

Slik isolerer du feilen.

# scsi_command -d / dev / sg2.

# scsi_command -d / dev / sg2.

Du sier at du har deg.

04-23-2012 02:34.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Du sier at du har logget et anrop med maskinvareleverandoren. hva var deres svar?

I henhold til Martins innlegg ovenfor – kommer disse «folelsesnokkel» feilmeldingene fra roboten, ikke NBU.

Hei Tulika, jeg tror jeg har det.

04-23-2012 11:58.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

Jeg tror jeg har besvart alle disse sporsmalene nar vi tok en n rmere titt pa systemet.

Vi fant problemet var intermitterende – derfor, da roboten ble tilgjengelig, kunne NBU laste / tappe band osv.

«Nar SCSI-kommandoen er vellykket, registrerer serveren robotten i SCAN-kommandoen, ellers mislykkes det.»

Dette er enkelt – kommandoene:

skanning / tpautoconf -r / scsi_command etc. er alle veldig veldig like. Visst, utdataene er forskjellige, men de jobber alle ved a sende SCSI-kommandoer til enhetene. Sa nar en bryter bryter de alle sammen, nar man arbeider, jobber de alle. Vi fant den scsi_copmmand -d & lt; enhetsfilen til roboten & gt; mislyktes periodisk. For en gitt tidsperiode, si en time, fant vi at det jobbet i 50 + minutter, men ville fungere i bare noen fa minutter.

Du fortsetter a se pa NetBackup, glem det – til scsi_commnd -d (+ de andre kommandoene) jobber 100% av tiden du ikke kan vurdere NetBackup vil fungere.

Vi fant at selv nar scsi_command ikke fungerte for roboten, fungerte det alltid for en bandstasjon (scsi_command -d & lt; tape drive device file & gt;) – dette viser at problemet er relatert til noe mellom OS og roboten.