PC Talk Forum.

Jeg kjopte denne b rbare datamaskinen fra USA en maned siden, plutselig nar det kjorer en bla skjerm (nedenfor) vises og den b rbare datamaskinen starter pa nytt. Jeg oppgraderte & # 160; windows fra win7 til win8.the samme skjer fortsatt.

gjorde en maskinvare test, men ingenting er feil. Kan ikke returnere den til USA som jeg er i Gulfen na.

er dette et maskinvare- eller programvareproblem?

takk pa forhand.

Kontroller batteriet og resterende plass pa harddisken, kanskje det ikke er nok plass til a laste ned operativsystemet og alt program som er oppfort under «Start» i & # 39; msconfig & # 39 ;.

Kontroller batteriet og resterende plass pa harddisken, kanskje det ikke er nok plass til a laste ned operativsystemet og alt program som er oppfort under «Start» i & # 39; msconfig & # 39 ;.

batteriet fungerer bare bra og viser ingen feil pa systemet, lagringen er SSD med 146 GB gratis.

Jeg googled denne feilen, det ser ut som et RAM-problem. Jeg har 16 GB (2 x 8 GB) RAM, og maskinvare skanningen i Lenovo support center viser ikke noen problemer i RAM.

Jeg er ikke sikker pa om dette er et programvare- eller maskinvareproblem.

mkandil skrev: & # 160; Jeg googled denne feilen, det ser ut som et RAM-problem. Jeg har 16 GB (2 x 8 GB) RAM, og maskinvare skanningen i Lenovo support center viser ikke noen problemer i RAM.

Sannsynligvis et maskinvareproblem. & # 160; Selv om det kan v re RAM – sa prov a fjerne, tork kontaktene rent med en torr klut og deretter bytte ut – det kan kanskje v re at kjoleviften til CPUen enten har samlet mye stov eller har stoppet a kjore – enten helt eller darlig .

Veldig vanskelig a analysere fra avstand, men prov forst. & # 160; Du bor kunne fole om luft blir utvist – ikke en vitenskapelig test, men minst en mulig.

Du kan fa verktoy til a kjore en RAM-test – hvis den b rbare datamaskinen selv vil starte selvfolgelig, sa prov rengjoringsspissen forst. & # 160; Lykke til. & # 160; Det er ogsa verdt a se om du kan komme inn i SAFE-modusen under oppstartstid (vanligvis trykk F8 for Win starter) for a komme til en meny i DOS-modus. & # 160; Hvis du kan – da kan det indikere alternativet, det vil si et programvare OS problem. men for a v re rlig – sannsynligvis et maskinvareproblem – og jeg regner med en av de to nevnte ovenfor.

Zone8: Selv om jeg er et stilig geni, nar jeg star foran et speil, gjenkjenner jeg vaguelt den stygge idjit som star pa den andre siden!

LINK: For B + W med Epson 1400 (og andre modeller) kun med svart blekk PLUS andre nyttige tips:

Rengjoring av DSLR-sensorer, inkludert Kodak DSLR-fabrikk Rengjoringsmetode:

Lose problemer med bakre / fremre fokus pa Sigma og de fleste andre DSLR-er.

PDF-formatliste over linser du kan skrive ut eller laste ned – dekker italiensk flagg JA / NEI for DCS 14n, men gjelder for andre. http://www.photosnowdonia.co.uk/ZPS/ItiFlagLensList.pdf.

Ikke mye a ga pa her. Er det noen likhet i hendelser for omstart oppstar (som vifte av stoy som gar opp, viss tidspassering, bruk av en bestemt enhet?)

Oppstar det nar du gar inn i sikker modus? Nar du kjorer med standard video driver?

Forutsatt at Win 8 ligner Win 7 pa flere mater enn det ikke er, bor det v re noe i tilfelle loggene eller en dumpfil som gir deg mer info. Det kan v re like allsidig som en ikke perfekt sittende minnemodul, helt opp til et hovedkortproblem.

Kommer ikke Lenovo med et diagnostisk verktoy? Min E531 gjorde, men det var bare Windows, og jeg kjorer ikke Windows, ikke sikkert.

mkandil skrev: Jeg googled denne feilen, det ser ut som et RAM-problem. Jeg har 16 GB (2 x 8 GB) RAM, og maskinvare skanningen i Lenovo support center viser ikke noen problemer i RAM.

Sannsynligvis et maskinvareproblem. Selv om det kan v re RAM – sa prov a fjerne, tork kontaktene rent med en torr klut og deretter bytte ut – det kan kanskje v re at kjoleviften til CPUen enten har samlet mye stov eller har stoppet a kjore – enten helt eller darlig .

Veldig vanskelig a analysere fra avstand, men prov forst. Du bor kunne fole om luft blir utvist – ikke en vitenskapelig test, men minst en mulig.

Du kan fa verktoy for a kjore en RAM-test – hvis den b rbare datamaskinen selv vil starte selvfolgelig, sa prov rengjoringsspissen forst. Lykke til. Det er ogsa verdt a se om du kan komme inn i SAFE-modusen under oppstartstid (vanligvis trykk F8 for Win starter) for a komme til en meny i DOS-modus. Hvis du kan – da kan det indikere alternativet, det vil si et programvare OS problem. men for a v re rlig – sannsynligvis et maskinvareproblem – og jeg regner med en av de to nevnte ovenfor.

Zone8: Selv om jeg er et stilig geni, nar jeg star foran et speil, gjenkjenner jeg vaguelt den stygge idjit som star pa den andre siden!

LINK: For B + W med Epson 1400 (og andre modeller) kun med svart blekk PLUS andre nyttige tips:

Rengjoring av DSLR-sensorer, inkludert Kodak DSLR-fabrikk Rengjoringsmetode:

Lose problemer med bakre / fremre fokus pa Sigma og de fleste andre DSLR-er.

PDF-formatliste over linser du kan skrive ut eller laste ned – dekker italiensk flagg JA / NEI for DCS 14n, men gjelder for andre. http://www.photosnowdonia.co.uk/ZPS/ItiFlagLensList.pdf.

Takk sone 8. Vurder din kommentar. Alt i den b rbare datamaskinen fungerer bare bra. Vifte, ram, HD. etc.

Dessuten viser lenovo maskinvare skanning ingen feil i maskinvaren. Den b rbare datamaskinen starter og fungerer fint. Men dette problemet skjer noen ganger to ganger i timen og noen ganger ikke.

Ikke mye a ga pa her. Er det noen likhet i hendelser for omstart oppstar (som vifte av stoy som gar opp, viss tidspassering, bruk av en bestemt enhet?)

Oppstar det nar du gar inn i sikker modus? Nar du kjorer med standard video driver?

Forutsatt at Win 8 ligner Win 7 pa flere mater enn det ikke er, bor det v re noe i tilfelle loggene eller en dumpfil som gir deg mer info. Det kan v re like allsidig som en ikke perfekt sittende minnemodul, helt opp til et hovedkortproblem.

Kommer ikke Lenovo med et diagnostisk verktoy? Min E531 gjorde, men det var bare Windows, og jeg kjorer ikke Windows, ikke sikkert.

Takk, Chris, den diagnostiske testen viser ingen feil. Jeg skal kjore den b rbare datamaskinen i sikker modus for a se om dette vil hsppen igjen.

Jeg fant win8 a v re en av de verste OS jeg noensinne har brukt.

dette ser ut som et mer komplisert problem. Den bla skjermen vises igjen, men denne gangen med en annen feiltype.

Jeg har nettopp funnet en autorisert Lenovo-forhandler, og i morgen sender den den til reparasjon.

Jeg har en Lenovo Twist som egentlig bricker slik. Det gar varmt. Jeg har bare hatt det litt over et ar og har hatt flere problemer med det. Jeg har gjort en gjenoppretting pa den 2 x na, og det vil noen ganger starte opp og de fleste ganger vil det ga tid.

Heldigvis var jeg i stand til a fa noen filer av det nylig.

Noen ganger far jeg den samme skjermen du far, og andre ganger vil den gi «KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR» Bla skjerm. & # 160; Jeg mistenkte harddiskfeil, men hadde ikke tenkt pa RAM, som informasjonen pa denne meldingen synes a indikere.

Det var en harddisk-tilbakekalling for Lenovo-vendinger, men min spesielle modell var ikke pa listen.

Jeg har v rt ambivalent: Vinn, men, # 160; a ha noen av filene mine lagret i Cloud var bra i dette tilfellet.

Jeg kjopte denne b rbare datamaskinen fra USA en maned siden, plutselig nar det kjorer en bla skjerm (nedenfor) vises og den b rbare datamaskinen starter pa nytt. Jeg oppgraderte windows fra win7 til win8.the samme skjer fortsatt.

gjorde en maskinvare test, men ingenting er feil. Kan ikke returnere den til USA som jeg er i Gulfen na.

er dette et maskinvare- eller programvareproblem?

takk pa forhand.

Jeg postet en trad rundt 4 uker siden med et blatt skjermproblem som angav en annen melding, og jeg postet den viste informasjonen pa den tiden. Lenken er:

Jeg har de siste ukene forsokt a finne arsaken, men sa langt har jeg absolutt ingen ledd om arsaken eller kur. Jeg har gjort mange ting for a prove a diagnostisere dette problemet, men ingen har avslort noen konkrete resultater. & # 160; Mine forer meg til a tro at det er relatert til skjermkortet eller driveren, men har ikke funnet arsaken.

Jeg har to forskjellige (OS Setup) og # 160; bruker samme datamaskin og utstyrte enheter – & # 160; med hver pa en annen BOOT-stasjon. & # 160; Den ene er XP Pro 32 bit og den ene er Win 7 Pro 64 bit. & # 160; Jeg har dette problemet bare nar du bruker Win 7 Boot & # 160; valget. & # 160; Aldri noen form for problem med XP Pro. & # 160; Jeg har brukt XP i flere ar og Win 7 Pro 64 bit i ca 4 maneder. & # 160; De forste «# 4 til 6 ukene» ingen problemer med Win 7, men na ser det ut til a v re «utrolige», begge ganger i lopet av oppstart og etter oppstart uten noe bestemt tidsintervall for a vises.

Jeg har trukket Videokort, rensede kontakter, koblet til alle tilkoblinger. & # 160; Datamaskinen er veldig ren og ingen stov, alle fans jobber, temperaturer er normale, etc, osv. & # 160; 4 GB minne (4 chips) er i utgangspunktet det samme og alle minnetester er vanlige.

Jeg skjonner at dette ikke er noen spesifikk hjelp til OP men jeg har sett pa (som synes a v re «meg») for a v re et uvanlig antall lignende «bla skjerm» problemer blir diskutert etter a ha sokt og lest mange.