Retribution Paladins & # 8211; Best i Slot (BiS) Gear.

Plate Gear Priority (heroisk)

All Gear (Heroic)

Plate Priority (Non & # 8211; Heroic)

Patch 3.2 (Old). Gjeldende trad er veldig kort, og det er sikkert a endre. Jeg vil legge inn eventuelle ekstra endringer eller linker etter behov.

Folgende liste er det optimale girsettet for DPS. Dette inkluderer noen l rstykker. For andre optimale sett, se EJ-koblingene nedenfor.

Jeg knytter denne traden fra Elitist Jerks. Det har Ret Pally-best i sporutslagslister, og sa noen. Jeg anbefaler dette, sa ta en titt!

• Patch 3.2 & # 8211; Retribution Paladin BiS Gear (oppdatert info for plate prioritet, samt alle gjenstander pa heroiske og 25-manns normale raid)

Jeg har aldri v rt enestaende med tall for ratingutstyr og lignende. Jeg er anstendig, men ikke i n rheten av kaliber av folket som legger fram denne typen informasjon. Jeg boyer til ekspertene her!

Hva gemmer bruker du? Med platen BiS-listen har du det, med mindre du perler de fleste gule stikkontakter med Str / Hit deg ganske under trekkhetten, og sv rt under ekspertisen.

Jeg har noen forskjeller du kanskje vil sjekke ut, spesielt det har ganske mye den perfekte mengden hit og ekspertise a v re avkortet, men kaste bort sa lite statistikk som mulig.

Shadowvault Slayer ‘s Cloak.

Polar Bear Claw Bracers.

Seal of Many Mouths.

Shadowmourne i stedet for Glorenzelg Heroic (jeg argumenterer for SM er lettere a fa ogsa) Det betyr ogsa at Bryntroll (vesas tilgjengelig) kan brukes som kompetansen er samlet fra andre gjenstander.

Alle gule perler Str / Crit. Mareritt Tare i brystet. Alle heroiske gjenstander ofc.

Sjekk det ut og se hva du synes

Ogsa, fantastisk nettsted, min favoritt gjengivelse ressurs.

Hei, jeg lurte pa hvilken kappe a kjope med frost i stedet for viklende ark, bor jeg fa kanskje av havs ormen eller den andre kappen gjenoppretter skarlet angrepskappe som tror du vil forbedre min dps?

Veldig fint nettsted, jeg har lurt etter noe sant i lang tid. Men ser pa BiS-listen fra all gear heroisk, jeg lurer pa:

Du oppgir at Str – & gt; Krit – & gt; Haste er var beste statistikk na, og at agi og arp er verste.

Men jeg ser mye agi og arp elementer der, for eksempel RS25 heroisk trinket (?), Shadowvault Slayers klut i stedet for svingark, l rbelte i stedet for Coldwraith etc & # 8230;

Kanskje jeg ikke far det, men er det ikke noe oxymoron?

Videre, med bare ett element som har kompetanse, er vi ikke underkapslet med det hele utstyret heroisk liste?

Kanskje det kan v re noen som har det, men jeg har lyst pa a ha et platebelte gjor meg mer komfortabel (for eksempel coldwraith heroic eller den etsede dragonbone heroiske 10man sindragosa med exp.)

hvis du handler agi belte for str. sa sier str. – & gt; alt ville ikke v re riktig, ville det?

Hei, jeg har et sporsmal angaende prikkesporsmal. For tiden bruker jeg Whispering Fanged Skull og Mark of Supremacy. Min hit vurdering er godt over hatten, og hvis du kjoper Malevolent Girdle vil jeg motta hetten UTEN Mark of Supremacy.

Som endelig leder meg til sporsmalet mitt, kan jeg bytte Mark med min Greatness-pyntegjenstander med tanke pa at jeg (eller vil v re) hit hetten uten Mark?

@Piranha & # 8211; Ja, gjor definitivt bryteren. DMCG er mye mer DPS enn Mark trinket!

I BiS Heroic gear setup ma du gemme en +20 exp i ett spor. Husk at du burde bruke glyph for vengence, som tar vare pa resten av kompetansen.

Ogsa pa utstyret du nevnte, slar agi / angrepskraftskinnet ut sine styrke motstykker nar du ser pa ren statistikk / fordeler & # 8211; vi far bare mer fordel nar du faktor i skalering, DEP (skadeverdier) osv. Jeg vet at det virker rart, men det er bare hvordan det fungerer akkurat na.

Ogsa! Husk at dette BiS-oppsettet ble opprettet matematisk og tallene ikke ligger. Men du ma bruke sunn fornuft nar du utveksler & # 8211; det vil si at du ikke bytter plateplate hvis det betyr at du er under hit eller eksp til et punkt der en perle eller to (eller glyph) ikke vil fikse det.

Er den vanlige versjonen av RS 25-trinket bedre enn H Dods dom / Dods valg?

I oyeblikket bruker jeg Whispering Fang Skull som min andre trinket, forst som Tiny Abom Jar, og jeg lurte ogsa godt pa om H WFS er bedre enn vanlig dodsdom / dods valg? Jeg har en sjanse til a fa H WFS og har provd for ToC25-trinket sa lenge jeg kan remeber.

Her er min armor side, sa jeg kunne fa litt hjelp pa hvilken pynt jeg burde fa i oyeblikket med utstyret jeg har. http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Azgalor&cn=Gingivitsist.

Tusen takk for a hjelpe meg med mitt forsok pa a fa det beste utstyret mulig! = D.

Hvordan kommer den Sharpened Twilight Scale betraktes som BiS for paladiner? Jeg vil gjerne vite hvordan det kan v re bedre enn Death’s Choice / Verdict hc eller hc-versjonen av Whispering fanged skull som jeg na bruker sammen med lille abo.

Hei peter Mange spillere har det samme sporsmalet, og det koker egentlig ned til ett problem. BiS-listen kan v re misvisende fordi skalaen bare er best i den eksakte biS-oppsettet med Shadowmourne utstyrt. BiS-listen er BiS som SET, ikke best for hvert spor. For de fleste Ret Paladins, som deg og jeg, er TAIAJ og Dods valg / dom fortsatt de to toppene.

Hei Khor din lenke for det heroiske beltet, viser en kappe. Bare et hode opp.

Jeg mener platebelte.

Takk Frozoma, det var faktisk a koble en kappe! / Fast!

bein drake s emaljert stovler (heroisk 10 mann) eller.

footpads av forestaende dod?

Hva er bedre for meg som rett? Jeg traff ekspedert noyaktig.

bein drake s emaljert stovler (heroisk 10 mann) (tallerken) eller.

footpads av forestaende dod? (l r)

129 angrepskraft.

Jeg gjetter pa skinnene, men det er sa godt som sovnrad.

Hei ny leser pa nettstedet ditt, veldig bra les faktisk.

Pa grunn av noen virkelige problemer har jeg v rt ute av raiding med min guild for en stund, og de presser videre inn i ic heroic, og jeg er sikker pa at helvete ikke vil at noen av dem skal sla meg i form av DPS major ego tur jeg vet men min spec og satt opp har holdt meg whenn opp til dette punktet, men jeg tror ikke jeg kan klemme noen flere dps ut av det.

Jeg lurte pa om du ville kunne se pa armorsiden min og gi meg noen rad: –

og takk for din tid mye appriated.

-Kaizoden DmF EU.

Hei Kaiz, jeg vil gjerne ta en titt pa utstyret ditt / spek mv. Bare trenger a sporre om du kan snakke om dette pa nytt i mine fora. Mange foresporsler om hjelp i det siste, og det er enklere a gjore det der borte. Takk!

Hei Khor, jeg har 5pieces av T10 utstyrt atm, jeg har ogsa pvp iLvl 270 hansker som gir en + 5% dmg bonus til crusader streik, ville dette v re en dps okning ?!

jeg matte kaste inn en kommentar om arp / haste, arp er ubrukelig, unnga det liek zee plage! skynd deg, jo raskere du svinger vapenet ditt, desto flere SoV-prosesser, desto flere ganger virker SoV i en kamp. Jo flere DPS du gjor, hvis jeg noensinne horer en rett, sier hast er en darlig stat, far de roflstomped og sla ned!

Arpen-situasjonen er vanskelig, det pavirker bare vapenvinger, ja, men som en rett, bruker jeg ganske mye hver kamp, sa mens ikke den beste ferdigheten for oss pallier, er noen en mindre dps boost,

Som for hastighet, grip mye, vil du sla raskere, noe som generelt betyr at dps gar opp, selv om det ogsa gjor arp litt mer nyttig.

Siden 4.0.1 er na live, ma dette oppdateres. Med eliminering av ArP er H DBW fra Saurfang i ICC25 na BiS sammen med H Sharpened Twilight Scale fra H RS25. H Polar Bear Claw bracers og H Coldwraith Links belt er na BiS pa grunn av Plate Specialization buff. Vindebladet er na BiS totalt for en Ret-cape. + Stringen fra Ashen Verdict og H Might of Blight er na BiS for fingre, siden Agi har blitt nektet for Pallies.

Ogsa, takk for at du sendte inn dette. Det har hjulpet meg med a gi meg utrolige Paladin.

Hei jeg har fa problemer med a forsta hva som er det beste a bruke atm, for eksempel, jeg lurte pa om det var tilfelle a erstatte mine Fleshrending Gauntlets med helliggjort for a erstatte min hellige brystplate med Castle Breakers Breastplate og uansett Jeg er enig med Bosworth, atm er det veldig mye forvirring om BIS.

Hei Khor, Du sa brakere til arvingen var Bis, jeg tror isbjornebjelker (heroisk) er en bedre fred i utstyret for handleddene.

Lopet er det samme for bade allianse og horde.

Denne oppsettet er flott og alt, men jeg har bekymringer om hvordan du far dette utstyret. Med mindre du er i en sterk gilde som er villig til a hjelpe deg med a ga gjennom disse fangehullene for a fa dette BiS-utstyret som meg selv, er sjansene for at du faktisk far dette utstyret smale til ingen. Sterke guilder egentlig veldig hyggelige og hjelpsomme guild er sa kresne og vil ikke ha en scrawny tone der. Jeg er pa et sted med min hoved til hvor jeg trenger utstyr, og jeg mener at du trenger. det er darlig. alle fortsetter a si soken og fangehullene, men jeg har enna ikke funnet utstyr for a gi meg statistikken jeg trenger a b re en anstendig DPS-score ved hjelp av fortelling. Sa er det et nettsted som er litt mer realistisk a fa meg n rmere til a fa utstyr som hjelper meg a fa dette utstyret? akkurat na Tol-B, Battle Grounds, som jeg egentlig hater, og bygge rykte gjennom Hero Call Boards for fraksjon gear er det jeg gjor na og tar virkelig for alltid. Noen rad?