Sdxc-sporet galakse s5

Jeg lurte pa om hvilken merke, type og klasse vil v re nyttig for Galaxy S5? Jeg horte at 64 GB Sandisk Ultra microSDXC UHS-1-brikken er god, men har ikke den fullstendige lesehastigheten pa 70 Mbps og 20 mbps skrivehastighetsstotte pa en galakse s4. Det ville virkelig hjelpe meg med a bestemme om du foreslar hva slags SD-kort som passer for GS5. Takk!

Jeg lurte pa om hvilken merke, type og klasse vil v re nyttig for Galaxy S5? Jeg horte at 64 GB Sandisk Ultra microSDXC UHS-1-brikken er god, men har ikke den fullstendige lesehastigheten pa 70 Mbps og 20 mbps skrivehastighetsstotte pa en galakse s4. Det ville virkelig hjelpe meg med a bestemme om du foreslar hva slags SD-kort som passer for GS5. Takk!

Jeg har en Samsung 64GB. Nar det gjelder klassen, er det alltid klasse 10, noe lavere, og du gir bort ytelse. Nar det gjelder typen, ikke sikker pa hva det er, er typen MicroSD, og alle klasse 10 64gb microsds er UHS-1. Jeg har aldri hatt noen ytelsesproblemer med kortet mitt, men jeg vet at Sandisk har gitt ut en gullutgave av 64gb-kortet som gir en ekstra 10mb boost, men ikke sikker pa om det er verdt det for a doble prisen pa noen andre 64gb, om ikke, 70mb / s er mer enn nok.

Vil Sandisk Ultra holde tritt nar du bruker 4k pa en Galaxy S5? Ved videoopptak og videoavspilling?

Jeg har en Samsung 64GB. Nar det gjelder klassen, er det alltid klasse 10, noe lavere, og du gir bort ytelse. Nar det gjelder typen, ikke sikker pa hva det er, er typen MicroSD, og alle klasse 10 64gb microsds er UHS-1. Jeg har aldri hatt noen ytelsesproblemer med kortet mitt, men jeg vet at Sandisk har gitt ut en gullutgave av 64gb-kortet som gir en ekstra 10mb boost, men ikke sikker pa om det er verdt det for a doble prisen pa noen andre 64gb, om ikke, 70mb / s er mer enn nok.

Vel, jeg gikk gjennom 3 32GB SanDisk-kort pa mindre enn 8 maneder, jeg investerte penger og fikk da 32GB Samsung-kortet og jobber uten glitch i nesten 2 ar i prikken. Unodvendig a si, jeg kjopte en 64 GB Samsung-kort dette gar rundt.

Du far imidlertid mange falske SanDisk-kort (bedre merkevarekapital), jeg har selv sett anerkjente forhandlere fa duped, noe som har en tendens til a skje mindre med Samsung.

Kjop fra en anerkjent forhandler og hvilken merke du velger, vil du ha det bra. Jeg personlig foretrekker SanDisk, men jeg har ikke en rasjonell grunn til det. 128GB vil falle i pris i lopet av de neste 6 manedene (apenbart egentlig). Sa jeg ville spare pengene dine. Faster kort er bedre, og for den lille forskjellen i kostnaden er det verdt det. Selv om du er klar over at du ikke betaler for bedre kvalitet, «minne» i seg selv, men en raskere kontroller.

Jeg fikk meg til Samsung 64MB.

Jeg lurte pa om hvilken merke, type og klasse vil v re nyttig for Galaxy S5? Jeg horte at 64 GB Sandisk Ultra microSDXC UHS-1-brikken er god, men har ikke den fullstendige lesehastigheten pa 70 Mbps og 20 mbps skrivehastighetsstotte pa en galakse s4. Det ville virkelig hjelpe meg med a bestemme om du foreslar hva slags SD-kort som passer for GS5. Takk!

Topp trader i Galaxy S 5 Tilbehor av ThreadRank.

XDA Developers ble grunnlagt av utviklere, for utviklere. Det er na en verdifull ressurs for folk som onsker a fa mest mulig ut av sine mobile enheter, fra a tilpasse utseendet og fole seg for a legge til ny funksjonalitet.

Opphavsrett og kopi; XDA-utviklere. Hosted by Leaseweb.